اینفوگرافی| منابع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن کارتون | فرسودگی ناوگان هوایی ویدئو | یک شب با گشت نامحسوس در بولوار وکیل‌آباد مشهد | قسمت چهارم کارتون | این خلیج تا ابد فارس است اینفوگرافی | آیا هندوانه محصول آب‌بر و پرمصرفی است؟ ویدئو| تصاویری از خرس قهوه ای در ارتفاعات ترگور ارومیه ویدئو | تونل‌ها و پل‌های بکر و صعب‌العبور راه‌آهن لرستان ویدئو| مشاهده ۲ قلاده یوزپلنگ در شاهرود ویدئو | نصب بنر خلیج فارس در نمایشگاه کتاب تهران ویدئو | زیارت از بُخارا | روایت خبرنگار شهرآرانیوز از یادگار مشهد در ازبکستان ویدئو| حال و هوای خیابان امام رضا(ع) در شب‌های منتهی به ولادت امام مهربانی‌ها کافه‌شهر | علی حسینیان، عکاسی که عکس‌های خاصی از حرم مطهر رضوی ثبت کرد ویدئو | حضور خادمان امام‌رضا(ع) در نمایشگاه کتاب تهران ویدئو | ماجرای شفاگرفتن سالار عقیلی از امام‌رضا(ع) ویدئو | واکنش جالب فیروز کریمی به اظهارات نامربوط ترامپ درباره تغییر نام خلیج‌فارس ویدئو | مراسم تعویض پوش ضریح و پرچم گنبد حرم مطهر رضوی در روز ولادت حضرت رضا(ع) ویدئو| روایت اهل هنر از ارادت به آستان ملک پاسبان رضوی ویدئو | آشتی تلویزیون و سینما با کتاب، نیازجامعه امروز فرزاد جمشیدی: مجری‌بازیگر‌ها لطمه بزرگی به بدنه اجرا وارد کرده‌اند
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->