ویدئو| تعقیب و گریز و دستگیری سارق توسط گشت ضربت پلیس اصفهان ویدئو| «توس» و «مهرگان» دو شهر جدید در اطراف مشهد کارتون | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ بار جاده‌ای ویدئو | مادری که با دویدن پشت دوچرخه دخترش از او حمایت کرد ویدئو| اعترافات زورگیران خیابان بعثت تهران در صحنه جرم ویدئو| طوفان شن در مکزیک اینفوگرافی| میوه‌هایی برای درمان کبد چرب ویدئو | تشییع پیکر شهدای تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در حرم امام‌رضا(ع) (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) کافه شهر | نگاهی به نمایشگاه «هستی دوگانه» در نگارخانه آسمان مشهد کافه شهر | «روایت» محسن توسلی از حماسه مردم غزه با خط و رنگ ویدئو | آغاز پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از امروز (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | قطع برق همایش تقدیر از دستگاه‌های دولتی در حضور وزیر نیرو ادامه کاهش قیمت سکه و طلا در بازار (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| نمایی زیبا از سپیدی جادهٔ اولنگ رامیان ویدئو| فرود فلامینگوها در فرودگاه بجنورد ویدئو| نجات ۲۴ بز و میش وحشی از گودالی در شهرستان بستک استان هرمزگان ویدئو| طلوع ماه در پسِ کلیسای قلب مقدس پاریس کارتون | یک لیوان آب برای هر دانه برنج
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->