ویدئو| دعوت استاندار خراسان رضوی از مردم برای پیوستن به پویش «یک دو سه طبیعت» ویدئو| از ساختمان صدای دوتار می‌آید | ماجرای خانواده حداد که از معروف‌ترین دوتارسازان خراسان هستند ویدئو | مراسم تشییع پیکر شهدای انفجار کلانتری در مشهد ویدئو | معرفی کتاب | صعود ۴۰ ساله ویدئو| نورنما، هنر نور و نمایش ویدئو| در مسیر نوبهار تلفیق رنگ، هنر و طبیعت را ببینید فیلم کامل قسمت سی‌ام زندگی پس از زندگی (فصل ششم) | تجربه‌گر: جهانگیر ولادی (بخش‌سوم) (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| توقیف خودروی پراید به رانندگی پسر بچه ۱۰ ساله در شهرستان خور ویدئو | مقام‌نامه | یار من ویدئو | ترور هنر | روایت استاد علیرضا خالقی از فعالیت‌های هنری‌اش در مبارزات انقلاب اسلامی ویدئو| پایان بزرگترین مسابقات فوتسال جام رمضان کشور در مشهد ویدئو| نصب پرچم ایران در حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت فرارسیدن ١٢ فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران ویدئو| اولین محور ریلی زیارت جهان در مشهد ویدئو | معرفی کتاب | سلول‌های بهاری ویدئو| قنوت عاشقی | به وقت نماز عید فطر در حرم مطهر امام رضا(ع) ویدئو| ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما» فیلم کامل قسمت بیست‌ونهم زندگی پس از زندگی (فصل ششم) | تجربه‌گر: جهانگیر ولادی(بخش‌دوم) (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | سفره‌های مهربانی - محله قاسم‌آباد ویدئو | نقاره‌زنی به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر در حرم مطهر رضوی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) رؤیت هلال ماه شوال در روستای گرماب تربت‌‌حیدریه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->