کارتون | کاهش بیش از ۵۵ درصدی ارزش صادرات زعفران در ۷ سال گذشته ویدئو| پوست‌اندازی یک مار عظیم‌الجثه اینفوگرافی| هفت علت میل به شیرینی‌جات اینفوگرافی| چند توصیه تغذیه‌ای سالم برای کودکان کافه شهر | دل و دیوار؛ بازخوانی زندگی در قاب خانه‌ قدیمی ویدئو | رئیس سازمان بورس: ارزش بازار سرمایه باید ۴ برابر سطح کنونی باشد ویدئو| سوهانگر خانه‌ای کارت‌پستالی از دوران قاجار| همه‌چیز درباره خانه پلاک ۱+۱۲ کوچه پنجه مشهد ویدئو| استقبال از وزیر امور خارجه با آهنگ مرتضی در مراسم بزرگداشت حسین کلانی بازیکن پرسپولیس! کارتون | نوجوانان در صدر مرتکبان جرائم رایانه‌ای کافه‌ای میان خیال و واقعیت | آنچه در کافه‌شهر گذشت کافه شهر | خانه‌ها؛ حافظه‌ای جمعی در آستانه فراموشی ویدئو| تصادف زنجیره‌ای محور دماوند - فیروزکوه اینفوگرافی| بهترین گیاهان برای خواب راحت ویدئو | ورود پیکرهای ۴۴ شهید تازه‌تفحص‌شده از مرز شلمچه (۱۳ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | سامان محمدی چرا اعدام شد؟ + شرارت ها ویدئو| صحنه‌ای از جنایت اسرائیلی‌ها در کمال خونسردی! ویدئو| نمایی هوایی از آسبادهای نشتیفان خواف
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->