ویدئو| بحران مسکن؛ فقر مطلق بر دوش مستأجران ویدئو| تعداد مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در خیابان بعثت به ۲۵ نفر رسید (۱۹ دی ۱۴۰۳) ویدئو| گزارشی از کنترل نامحسوس پلیس راهور طرقبه و شاندیز از تخلف سنگین راننده سواری۲۰۶ ویدئو| نمای هوایی از آتش سوزی لس آنجلس ویدئو| عملیات دستگیری بزرگترین باند سارقان مسلح تهران ویدئو | اولین تصاویر از فصل اول فینال مهیج جوکر۲ ویدئو | تیزر رسمی فیلم قیف با نویسندگی رضا عطاران انتشار نخستین تصاویر از شب درگذشت هاشمی رفسنجانی در اورژانس بیمارستان شهدای تجریش (۱۹ دی ۱۳۹۵) ویدئو | زهرا رحیمی، قهرمان ۱۵ساله پارالمپیک، برای پدرش تریلی خرید! ویدئو | نصب پرچم و کتیبه در حرم حضرت امیرالمومنین(ع) ویدئو| تازه‌ترین اطلاعات درباره ویروس جدید چینی ویدئو| آنچه باید از انتقال پایتخت به مکران بدانید کارتون | نگهداری از حیوانات وحشی در منازل طی سال‌های اخیر افزایش داشته است ویدئو| سرشماری کل و بز وحشی در زیستگاه‌های رودبار و رودسر ویدئو| زمین لرزه ۶.۹ ریشتری شهر شیگاتسه در چین ویدئو| مراقب تصادف صوری باشید اینفوگرافی| چه کنیم اگزمای پوستی نگیریم؟
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->