ویدئو | کارگاه بمب‌سازی گروهک جیش‌الظلم در ایرانشهر کشف شد(۶ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | فردوسی، امپراطور سخن ویدئو | حملات شدید هوایی اسرائیل به صنعاء یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) کافه شهر | روایت تازه هنر معاصر، از دیوارهای تهران تا گالری‌های مشهد ویدئو | تصاویر جدید از خانواده‌ پهپادهای شاهد ویدئو | نقاره‌خانه حرم مطهر رضوی پس از دوماه جان می‌گیرد ویدئو | سهام سایپا بالاخره به بورس می‌آید ویدئو | انتقاد تند معاون دفتر پزشکیان از برخورد صداوسیما با فردوسی‌پور و شجریان ویدئو | دبیرکل حزب‌الله لبنان در لباس رزم ویدئو | درگیری لفظی وزیر علوم و رئیس دانشگاه شهید بهشتی ویدئو | تعویض پرچم و کتیبه‌های عزا در حرم امام رضا (ع) ویدئو | عملیات موفق القسام در شمال غزه (۴ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | روایت پدر از نجات کودک ۲ ساله‌اش از مرگ در حرم امام رضا(ع) ویدئو | پزشکیان: مشکل مصرف آب در کشور با نسخه‌نویسی حل نمی‌شود ویدئو | ادامه محاصره و گرسنگی در نوار غزه کارتون | در واکنش به حاشیه‌سازی‌های یک اینفلوئنسر علیه شاهنامه فردوسی... ویدئو | ماجرای توقیف ۱۳ کیلوگرم شمش طلای بابک زنجانی چه بود؟
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->