ویدئو| تصاویر هوایی از پارکینگ‌های مرز مهران ویدئو| خدمات شبانه روزی اتوبوسرانی مشهد در مرز چذابه به زائران اربعین حسینی ویدئو | بخشی از اعترافات جاسوسی که اطلاعات هسته‌ای را به اسرائیل لو داده بود موشن گرافی | دستاورد‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه: همبستگی ایرانیان موشن گرافی | دستاورد‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه: بمباران پایگاه هوایی العدید آمریکا در قطر ویدئو| نسل بدون خانه در تهران و مشهد کافه شهر | جایی که تردید‌ها راه به یقین می‌دهند ویدئو| نمایی هوایی از شرایط آخرالزمانی در غزه اینفوگرافی| علائم هشدار دهنده نابودی کلیه ویدئو | «دروزی‌ها» را بیشتر بشناسید | اقلیتی مذهبی با هویت مرموز هزار ساله ویدئو | تایم‌لپس زیبا از حضور زائرین پیاده اربعین در موکب فرهنگی شهرداری مشهد در نجف اشرف ویدئو | دومین روز از خدمت رسانی شبانه روزی شهرداری مشهد به زائرین در مرز چذابه ویدئو| سیل مرگبار در هند ویدئو| ثبت تصویر جدید از پلنگ ایرانی در فیروزکوه اینفوگرافی| قوانین قهرکردن در زندگی دو نفره ویدئو| هم‌نشینی یوز و گورخر در کنار آب! ویدئو | رهبر معظم انقلاب و سردار سلیمانی درباره شهید کامیاب چه گفتند؟ کارتون شهر | کم آبی موشن گرافی | دستاورد‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه: افزایش مشروعیت بین المللی جمهوری اسلامی ایران
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->